Lanceer jouw idee voor Vlaams-Brabant

De Groene provincieraadsleden zijn op zoek naar jouw ideeën voor Vlaams-Brabant. Om de files aan te pakken. Om de natuur alle kansen te geven. Om een antwoord te bieden op de klimaatuitdaging, ook in onze provincie. Om van onze streek een streek te maken, waar het goed wonen, leven en werken is. Lanceer je idee op www.mijnideevoorvlaamsbrabant.be en reageer op ideeën van anderen.

 

We kijken uit naar je ideeën in de volgende categorieën:

  • Een klimaatneutraal Vlaams-Brabant
  • Een veilig en vlot bereikbaar Vlaams-Brabant
  • Een natuur-lijk Vlaams-Brabant
  • Een diervriendelijk Vlaams-Brabant
  • Een slim en digitaal Vlaams-Brabant

 

Inloggen op het platform kan snel met een e-mailadres en gebruikersnaam. Tot en met 18 juni kun je je ideeën posten en reageren op ideeën van anderen. Vervolgens bekijken de Groene provincieraadsleden de haalbaarheid, relevantie en wenselijkheid van elk idee en selecteert ze de tien beste ideeën. Begin juli worden de tien beste ideeën voorgesteld en koppelen de Groene provincieraadsleden terug wat ze precies met die ideeën zullen doen.

Met dit platform breken de Groene provincieraadsleden een lans voor interactieve dialoog en participatie. We kijken uit naar je ideeën en gaan ermee aan de slag. Zo willen een beleid voeren dat dichter bij de burger, dichter bij jou, staat.