Lokaal

Nieuws over de Groen-groepen uit Vlaams-Brabant. Ben jij op zoek naar een lokale mandataris? Neem dan een kijkje op de website van Groen.

Actueel

Allen welkom op de info- en debatavond in het CC Strombeek. Verschillende sprekers zullen andere aspecten van het verhaal van Parking C toelichten, en niet in het minst prof. Willy Miermans, mobiliteitsdeskundige.

 

https://www.facebook.com/events/1848290055400655/

Op zondag 17 april 2016 nodigen we iedereen graag uit om mee te genieten van onze jaarlijkse brunch. Vanaf 11.00 u tot 14.00 u staat de brunchtafel voor jullie gevuld met de (h)eerlijkste gerechten, meestal door ons bereid. Keuze uit slaatjes, warme en koude pasta’s, grote keuze groenten, quiches allerhande, brood, couscous, aardappelgerechten, vegeburgers, …

 

Ons (h)...

Door het gebruik van pesticiden en het verdwijnen van de natuur stierven de laatste jaren miljoenen bijen.  Niet alleen honingbijen boeren achteruit, ook de wilde bijen worden bedreigd. En dat is zeer slecht nieuws.

Bijen vervullen namelijk een sleutelrol in de natuur. Het uitsterven van de bijen is niet alleen een ecologische maar tevens een economische ramp. Bijen zijn de...

Pagina's